Denmark Business Consulting
Denmark Business Consulting

Partnersøgning i Tyskland

At finde den rette samarbejdspartner er nok den vigtigste opgave, når man starter eksport til Tyskland og det bør gøres med omhu og efter de nødvendige overvejelser.

 

Leder du efter en distributør/forhandler eller en agent, kan jeg tilbyde rådgivning og aktiv understøttelse. Leder du efter en fast medarbejder i Tyskland, kan jeg stå for  rekrutteringen. I et tæt samarbejde med din virksomhed, finder vi din(e) rigtige forretningspartner(e).

Jeg modtager jævnligt forespørgsler fra danske virksomheder omkring emnerne “Hvordan finder jeg nye kunder og plejer kontakten til dem? Hvordan finder jeg de(n) rigtige agent(er) og hvordan finder jeg frem til en god forhandler?”

 

I nedenstående dokumenter finder du præcise beskrivelser af nogle af mine arbejdsmetoder:

DBC_Kundesøgning.pdf
PDF-Dokument [663.6 KB]
DBC_Agentsøgning.pdf
PDF-Dokument [545.8 KB]
DBC_Forhandlersøgning.pdf
PDF-Dokument [830.5 KB]
Druckversion | Sitemap
© Denmark Business Consulting